PUUR Huidinstituut versus PUUR Natural Skin

Bij PUUR Huidinstituten en PUUR Natural Skin streven we beide naar stralend en gezond ouder worden, zij het met een andere benadering. Net zoals er meerdere wegen naar Rome leiden, zijn er verschillende manieren om dit doel te bereiken. PUUR biedt deze beiden. Ik leg je het uit!

In de PUUR Huidinstituten Oosterhout & Prinsenbeek ligt de nadruk op huidverbetering binnen een ontspannen en gastvrije sfeer. Hier pakken de huidtherapeuten en huidspecialistes huidcondities en problemen effectief aan met als resultaat een snelle en langdurige verbetering. Tijdens onze behandelingen geniet je vaak van een extra massage. We richten ons op huidverjonging, huidverbetering, het behandelen van acne, roodheid, overbeharing en pigmentvlekken, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige producten waaronder zuren en de nieuwste apparatuur en technieken.

Bij PUUR Natural Skin Breda hanteren we een omgekeerde aanpak: Ontspanning en onthaasten staat centraal, maar dan wel binnen een huidverbeterend kader. De 100% natuurlijke skincare en Touch massage behandelingen zonder apparatuur vinden plaats in een serene en stille omgeving, waarbij ontspanning en stressvermindering voorop staan. Het resultaat? Een verjongde en gezonde huid en een ontspannen lichaam en geest.

Bij beide benaderingen staat het bereiken van een stralende en gezonde huid voorop, zij het met een eigen unieke focus en aanpak. Voor ieders wens een oplossing!

PUUR Huidinstituut en PUUR Natural Skin zijn complementair aan elkaar, en vullen elkaar perfect aan, een win- win dus voor jou als klant! Wil je werken op huidverjonging en een oplossing voor huidproblemen dan kun je terecht bij PUUR Huidinstituut. Toe aan ontspanning, onthaasten en een moment voor jezelf en op 100% wijze werken op huidverbetering, dan adviseren wij PUUR Natural Skin in Breda.

Medio mei gaan we PUUR Natural Skin in de Boschstraat Breda openen. De aannemer en de interieurontwerper zijn elke dag bezig om het pand om te toveren tot serene en luxe skinstudio. Marketing en PR, branding, huisstijl en een beetje drukwerk (duurzaam ondernemen), trainingen, systemen inladen; vol gas vooruit om onze gasten vanaf 14 mei te gaan ontvangen.

Blog delen op:

Edith Naaijkens Puur Natural Skin PUUR Huidinstituut Breda

Met liefde, Edith,

Huidspecialiste en eigenaresse van PUUR Natural Skin Breda, PUUR Huidinstituut Oosterhout & Prinsenbeek en Het Online Huidinstituut

Inschrijven voor de nieuwsbrief