Éminence Organics

Sinds de oprichting in 1958 maakt Éminence Organics gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Wij geloven in het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten. De producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleur- en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve, cosmetische chemicaliën.
Éminence Organics blijft verse en met de hand geplukte ingrediënten gebruiken voor de totstandkoming van de producten, die zowel krachtig genezende als verfraaiende eigenschappen bevatten. Veel van deze ingrediënten worden gecombineerd met zuiver water, dat afkomstig is uit een thermaal warmwaterbron met mineralen en sporenelementen die je nergens anders op aarde vindt.

Éminence en de helende krachten van de natuur

De Éminence producten zijn handgemaakt zonder hydrogenering en verhittingsprocessen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. De vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke omgeving en bieden optimale resultaten, aangezien echte zaden, pulp en schillen zorgen voor regeneratieve en helende krachten die alleen de natuur kan produceren.
Éminence Organics is door de non-profit B Lab® gecertificeerd om te voldoen aan strenge normen op het gebied van maatschappelijke en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie.

Éminence Organic is voortdurend op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Zij zijn trots om zonne- en windenergie te kunnen gebruiken bij het maken van hun producten en zij planten een boom voor elk verkocht product.

“Voor elk verkocht Éminence Organic product wordt een boom geplant!”

eminence organics merk breda puur natural skin

Behandelingen bij Puur Natural Skin

Puur Natural Skin organic touch hoofd behandeling vrouw liggen ontspannen

PUUR Organic Touch – Éminence Organics

Effectieve en biologische behandelingen met de meest geavanceerde anti-aging technieken en de kracht van de natuur. Het herontdekken van een stralende en stevige huid, een ontspannen uiterlijk én innerlijk, aangevuld met een gepersonaliseerd huidverzorgingsplan voor dagelijks onderhoud. Even weg uit de dagelijkse druk met een intensieve massage en de tegelijkertijd krachtige werking van de Éminence producten. De facials worden op maat aangeboden en afgesteld op wat de huid op dat moment nodig heeft. Ontspannend en tegelijkertijd effectief.
eminence logo transparant zonder achtergrond

Éminence Organics is een Groen bedrijf

Bij Éminence Organics streeft men continu naar organische, milieuvriendelijke oplossingen in alle facetten van het bedrijf. Hier zijn enkele voorbeelden:

Landbouw: Bezoek de bekroonde Eminence Certified Organic Farm in Hongarije, waar gecertificeerde biologische ingrediënten worden gekweekt. De boerderijen gebruiken zonne- en windenergie en natuurlijke compost. Planten en oogsten gebeurt handmatig om CO2-uitstoot te verminderen, met alleen natuurlijke bewaartechnieken.

Ingrediënten: Partners en boerderijen leveren natuurlijke, biologische en biodynamische groenten en fruit.

Producten: Producten zijn handgemaakt zonder extreme verhittings- of hydrogeneringsprocessen, waardoor de voedingswaarde en effectiviteit van natuurlijke ingrediënten behouden blijven. Ze zijn vrij van parabenen, dierlijke bijproducten, schadelijke chemische stoffen en bevatten natuurlijke, verse ingrediënten voor maximale genezende krachten.

Verpakking: Productdozen zijn recyclebaar, gemaakt van door Forest Stewardship Council (FSC) gecertificeerd materiaal, en bedrukt met milieuvriendelijke inkten. Er wordt gestreefd naar het gebruik van recyclebare plastic containers en het hergebruiken of recyclen van alle verpakkingsmaterialen.

Green Spa Programma: Dit programma beloont de meest ecologisch verantwoorde spa’s en inspireert anderen om de groene beweging actief te ondersteunen.

Forests for the Future™: Voor elk verkocht product wordt een boom geplant via dit programma.

B Corporation®: Éminence Organic Skin Care is een gecertificeerde B Corporation®, wat betekent dat aan strenge normen op het gebied van maatschappelijke en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie wordt voldaan.

Éminence Organic Farm

Verken de prachtige bekroonde monumentale boerderij in Hongarije en zie waar de biologische ingrediënten groeien. Voor gedetailleerde informatie ga je naar eminenceorganicfarm.com.

De missie van de Eminence Certified Organic Farm is om jouw welzijn op natuurlijke wijze te verbeteren door gecertificeerde biologische ingrediënten te verbouwen en tegelijkertijd onderwijs te bieden, de aarde te genezen en onze Hongaarse wortels te eren.

Op de gecertificeerde biologische boerderij benutten zij de kracht van de natuur op basis van de harmonie van de seizoenen en de afstemming van de aarde, de maan en de sterren. Zij oogsten planten op het hoogtepunt van ieder seizoen om ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen in hun meest krachtige vorm blijven. De vitamines en voedingsstoffen die in deze vitale staat worden geoogst, zorgen voor de best mogelijke ingrediënten voor de huidverzorgingsproducten.

Door de biologische en biodynamische landbouwpraktijken verkrijgen zij krachtige en verfraaiende ingrediënten terwijl ze tegelijkertijd de aarde genezen – niet alleen voor onze generatie, maar ook voor toekomstige generaties.

Goal: Organische Boerderij

Al meer dan 55 jaar creëren generaties schoonheidsspecialisten uit de familie Koronczay huidverzorgingsproducten van krachtige, voedzame vruchten, kruiden en groenten uit de Hongaarse landbouwgronden. Deze biologische ingrediënten worden gepresenteerd op de gezinsvriendelijke, rolstoeltoegankelijke Eminence Certified Organic Farm. Hier ervaar je een authentieke levenswijze en traditionele Hongaarse architectuur, zoals een houtgestookte lángos-oven en een kippenhok met rieten dak. De boerderij eert ook de vele toegewijde Hongaren die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van Éminence Organics.

GOAL: Éminence Kids Foundation

De Éminence Kids Foundation biedt ernstig zieke kinderen biologisch voedsel en sappen, essentieel voor hun herstel en langdurige gezondheid. Onder leiding van president Boldijarre Koronczay, die als kind een zeldzame vorm van leukemie overleefde dankzij biologische en biodynamische voeding, streeft de stichting ernaar het lichaam van binnenuit te voeden. Actief in Europa en Noord-Amerika, is het doel van de stichting om wereldwijd uit te breiden, zodat zieke kinderen overal de voordelen van voedingsrijk voedsel kunnen ervaren. Sinds 2013 heeft de stichting duizenden liters biologisch sap en honderden liters voedzame soep gedoneerd, allemaal gemaakt van verse, biologische ingrediënten.

Inschrijven voor de nieuwsbrief