Chi Essential Cosmetics

Chi Essential Cosmetics is een 100% natuurlijk cosmeticamerk van Nederlandse bodem. De missie is natuurzuivere huidverbetering voor elk huidtype of huidprobleem.

De kracht zit in het feit dat zij werken met volledige, biologische oerstoffen rechtstreeks uit de natuur. Plantoliën, essentiële oliën en hydrolaten vormen de basis van onze producten. Pure ingrediënten die lijken op ons eigen huidvet, zónder synthetische toevoegingen. Ze beschermen, verzorgen, voeden en verbeteren onze huid net zoals ze dat doen in planten, noten of zaden. Clean Skincare!

Aromatherapie

Etherische oliën (ook wel essentiële oliën genoemd) worden op natuurlijke wijze veelal uit geurige, heilzame planten gewonnen. Zo kan de Chi of levenskracht in de vorm van etherische olie op mensen worden overgedragen. Ze activeren het afweersysteem en hebben een gunstige invloed op de gezondheid en huid. Elke etherische olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen met een specifieke werking. Etherische oliën hebben een sterke invloed op de psyche en weten je te raken.

Waarom Chi Essential Cosmetics?

Vacature Huidspecialist bij PUUR Natural Skin Breda: flexibele uren, focus op natuurlijke huidzorg en persoonlijke ontwikkeling.

Behandelingen bij Puur Natural Skin

Chi Essential Cosmetics behandeling puur natural skin breda

PUUR Aromatic Touch – Chi Essential Cosmetics

100% natuurlijke en aromatische touch treatment waarbij geurbeleving, massage en ontspanning de hoogste prioriteit hebben. Kies een visualisatie PUUR Wellbeing Card, kies de geur die past bij jouw moment en ervaar de intense geuren tijdens de ontspannen beleving tijdens de behandeling!

Inschrijven voor de nieuwsbrief