About us

Wie zijn wij?

Bij onze huidexperts en touch therapeuten ben je in goede en ontspannen handen die de beste kwaliteit leveren, terwijl jij je helemaal kunt ontspannen in een aangename omgeving. Door bij elke behandeling opnieuw te kijken waar de behoefte ligt van de huid, spieren en bindweefsel, bieden wij met onze professionele kijk en diversiteit aan behandelingen en producten het beste voor jouw huid. 

Misschien ken je PUUR Huidinstituut al

In 2007 opende PUUR huidinstituut haar deuren, en is inmiddels uitgegroeid tot twee huidinstituten en online huidadvies platform met webshop. Terwijl deze instituten zich richten op huidverbetering, blijft PUUR Natural Skin exclusief gericht op puur natuur en stralend ouder worden. De complementariteit tussen de locaties zorgt voor een complete huidverzorgingsservice. De PUUR Huidinstituten behouden de welbekende ontspannen elementen, terwijl PUUR Natural Skin in Breda zich concentreert op een volledig natuurlijke benadering.

De huidinstituten en de skin studio zijn complementair aan elkaar. Waar Oosterhout en Prinsenbeek richten op de combinatie tussen medische en cosmetische behandelingen, richt Breda zich volledig op ontspanning, rust en natuurlijke ingrediënten. Hebben de klanten Bij PUUR Natural Skin in Breda specifieke aanpak nodig op gebied van huidverbetering en huidproblematiek, dan verwijzen wij door naar de huidinstituten. 

Kortom; het zusje van de PUUR Huidinstituten!

Om de rust tijdens je Touch treatment te garanderen zal tijdens behandelingen de voordeur gesloten zijn en heeft de specialist alle aandacht voor jou!  

Puur natural Skin Treatment behandeling touch
Angelique van Poorten puur breda behandelingen Boschstraat

Organic Touch Therapeut & Skin Expert

Angelique van Poorten

Huidspecialist met specialisaties Klassieke Touch, Deep Tissue Touch, Lomi Lomi, bindweefselmassage, cupping expert, specialisatie dermatologie en cosmetische Shiatsu massage.

Edith Naaijkens Puur Natural Skin PUUR Huidinstituut Breda

Eigenaresse & Skin Expert

Edith Naaijkens

Skin expert & eigenaresse PUUR Natural Skin, PUUR Huidinstituut Oosterhout & Prinsenbeek en het online huidadvies platform met webshop: Het online Huidinstituut

Webshop

Wil jij je favoriete organic skincare kopen ? De 100% natuurlijke huidverzorging is ook te koop in onze webshop. Voor vragen kun je ons altijd een bericht sturen of bellen.

Onze merken

Inschrijven voor de nieuwsbrief