Treatments

PUUR Touch therapy treatments

PUUR Touch is dé 100% natuurlijke huidverbeterende behandeling die je gezicht en lichaam een weldadige boost geven. De speciale touch massage technieken geven jouw huid een complete workout, waarbij geen enkele PUUR Touch Treatment hetzelfde is. Je huidconditie oogt direct frisser, verbetert, en is egaler. Je lichaam is ontspannen en fit. De touch therapeut past deze aan aan jouw wensen, huidconditie en gemoedstoestand!

Elke behandeling is afgestemd op jouw wensen en huidbehoefte, waardoor elke behandeling uniek is. De drie prachtige merken zijn 100% natuurlijk en zeer effectief.

Verwen jezelf met de
Premium Touch behandeling – 60 minuten,
Excellent Touch behandeling – 75 minuten of de
Royal Touch behandeling – 95 minuten.

Geniet tijdens en na je zwangerschap van de PUUR Pregnancy Pampering Touch.

Ervaar de geurbeleving, intensieve verbetering van je huid en lichaam, effectieve massages en een moment voor jezelf.

Slow down, de-stress & relax!

OVERZICHT VAN ALLE BEHANDELINGEN

Puur Natral Skin product gezicht behandeling

Meet PUUR Touch

Je eerste kennismaking met de PUUR Touch treatments is een exclusieve en ultieme ervaring. Volledig afgestemd op jouw wensen, huidconditie en gemoedsrust; precies wat jij NU nodig hebt. Bij deze ‘Meet PUUR Touch’ treatment start je met een voetenbad en adem je direct de ontspannen sfeer van PUUR Natural Skin in. Tijdens deze kennismaking bespreken wij jou wensen en behoeften, krijg je uitleg over dit unieke concept en ervaar je daarna kort de Touch experience.
Liever direct een uitgebreide ceremonie, organic of aromatic touch? Plan dit vooraf in!
Puur Natural Skin Huid verjonging

PUUR Well Aging Ceremonie – Ayuna

Ayuna’s Well Aging ceremonie biedt een unieke en persoonlijke ervaring. Kies een visualisatie PUUR Wellbeing Card en ontdek wat dit moment bij jou past. Geniet van puurheid, groenheid en zelfliefde met onze positieve benadering van de ceremonie, die harmonieus met het ouder worden omarmt. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid.Deze Touch treatment, gericht op mindfulness en de zintuigen van ruiken en voelen, combineert botanische extracten om de regeneratieve kracht van de huid te behouden. De exclusieve Well-Aging Geometrie Massage bevordert stevigheid, een stralende teint en een gekalmeerde geest. Ervaar Ayuna’s ceremonie en omarm een positieve kijk op huidveroudering!
Puur Natural Skin organic touch hoofd behandeling vrouw liggen ontspannen

PUUR Organic Touch – Éminence Organics

Effectieve en biologische behandelingen met de meest geavanceerde anti-aging technieken en de kracht van de natuur. Het herontdekken van een stralende en stevige huid, een ontspannen uiterlijk én innerlijk, aangevuld met een gepersonaliseerd huidverzorgingsplan voor dagelijks onderhoud. Even weg uit de dagelijkse druk met een intensieve massage en de tegelijkertijd krachtige werking van de Éminence producten. De facials worden op maat aangeboden en afgesteld op wat de huid op dat moment nodig heeft. Ontspannend en tegelijkertijd effectief.
Chi Essential Cosmetics behandeling puur natural skin breda

PUUR Aromatic Touch – Chi Essential Cosmetics

100% natuurlijke en aromatische touch treatment waarbij geurbeleving, massage en ontspanning de hoogste prioriteit hebben. Kies een visualisatie PUUR Wellbeing Card, kies de geur die past bij jouw moment en ervaar de intense geuren tijdens de ontspannen beleving tijdens de behandeling!
Puur Pregnancy Pampering Touch breda verwennerij zwangere buik kind krijgen

PUUR Pregnancy Pampering Touch

De Pregnancy Pampering Touch brengt rust en ontspanning, in elke fase van je zwangerschap en na je bevalling. Even een moment voor jezelf om stil te staan bij het moment, in alle rust en sereniteit. Volg de handen van de therapeut en raak in een diepe ontspanning.
Puur de-stress body touch puur natural skin aanraking behandeling close up

PUUR De-Stress Body Touch

Ervaar ultieme ontspanning met onze PUUR De-Stress Body Touch-behandeling. Laat dagelijkse stress achter je en geef je over aan een behandeling die diepe ontspanning bevordert. Onze touch therapeuten leiden je naar een staat van rust, waarbij spieren, huid en geest volledig ontspannen. De zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten en kalmerende massagetechnieken zorgen voor een stressvrije ervaring. Ontdek de kracht van PUUR De-Stress Body Touch – een snelle ontspanning met blijvende positieve effecten op je welzijn. Gun jezelf deze rustoase en laat stress achter voor een vernieuwde jij.

Meer over onze touch behandelingen

De Natural Touch behandelingen worden manueel uitgevoerd, met de nadruk op ontspanning, massage en huidverbetering middels een holistische benadering. Deze behandelmethode staat bekend om het sterke menselijke handcontact, de persoonlijke aanpak en het cocooning-effect. Het high-end natural skin concept biedt diverse massage technieken die voldoen aan ieders wensen: Natural Touch massage, bindweefsel- en buccalmassage, gua sha massage, lymfedrainage en hotstone massages. Deze sessies duren 45, 90 of 120 minuten.

Ervaar de geurbeleving, intensieve verbetering van je huidconditie, effectieve massages en een moment voor jezelf.

PUUR Touch stimuleert je huid, geest en zintuigen met een holistische aanpak. Herlaad jezelf; krijg nieuwe energie en een gezond stralende huid.

Het lieve zusje van PUUR Huidinstituut

Voor huidproblemen bevelen we PUUR Huidinstituut in Oosterhout & Prinsenbeek aan, het zusje van PUUR Natural Skin. Dit is de plek voor huidverbeterende en medische behandelingen. Ook bij PUUR Huidinstituut ervaar je alle behandelingen en interacties met een vriendelijke glimlach en in de bekende ontspannen sfeer. 

Veelgestelde Vragen

Morbi mauris nunc, commodo in urna eu, commodo tempor neque. Morbi quis metus ultrices, cursus erat quis, pulvinar odio. Proin sit amet hendrerit nisl, ut posuere nisi. Etiam iaculis nunc vitae mauris varius, ut dictum nisl sagittis.

Morbi mauris nunc, commodo in urna eu, commodo tempor neque. Morbi quis metus ultrices, cursus erat quis, pulvinar odio. Proin sit amet hendrerit nisl, ut posuere nisi. Etiam iaculis nunc vitae mauris varius, ut dictum nisl sagittis.

Morbi mauris nunc, commodo in urna eu, commodo tempor neque. Morbi quis metus ultrices, cursus erat quis, pulvinar odio. Proin sit amet hendrerit nisl, ut posuere nisi. Etiam iaculis nunc vitae mauris varius, ut dictum nisl sagittis.

Inschrijven voor de nieuwsbrief