Podcast over ondernemen in de beauty!

Een podcast waarbij ondernemen de kern van de zaak is.

Wat een eer om door Annelies Aarts te worden uitgenodigd om het samen te hebben over ondernemen. Nooit gedacht dat ik op iemand zijn bucketlist zou staan!

puur huidinstituut puur natural skin beauty ondernemen podcast oosterhout prinsenbeek breda annelies aarts

In de podcast hebben we het over mijn bedrijven, die allemaal een eigen business model en een sterk team hebben. Daarnaast hebben we het over ambitie, motivatie, drive, doelen én planmatig werken. Annelies, bedankt om op deze schitterende locatie bij jou aan tafel te mogen zitten.

Ben je een podcast liefhebber, wil je meer weten over ondernemen in de beauty branche, of ben je gewoon benieuwd naar mijn beauty ondernemen vanuit mijn ❤, luister dan naar deze podcast. Benieuwd wat jij er van vindt.

Hieronder de link naar spotify: https://open.spotify.com/episode/4QchQKqu71MQI7zQRGdhyu…

https://open.spotify.com/episode/4QchQKqu71MQI7zQRGdhyu…

Annelies Aarts is eveneens beauty ondernemer met haar eigen instituut en tevens leverancier van Eminence Organics waar wij met liefde en plezier onze gasten behandelen bij PUUR Natural Skin! Een waardevolle samenwerking!

Liefs Edith 
Huidspecialiste en eigenaresse van PUUR Huidinstituut Oosterhout & Prinsenbeek, PUUR Natural Skin Breda en het online huidadvies platform met webshop; Het Online Huidinstituut | www.hohi.nl

edith Naaijkens PUUR huidinstituut prinsenbeek oosterhout breda

Blog delen op:

Edith Naaijkens Puur Natural Skin PUUR Huidinstituut Breda

Met liefde, Edith,

Huidspecialiste en eigenaresse van PUUR Natural Skin Breda, PUUR Huidinstituut Oosterhout & Prinsenbeek en Het Online Huidinstituut

Inschrijven voor de nieuwsbrief