Van Zolder tot Eco Luxury: De Reis van PUUR Schoonheid & Ontspanning naar Puur Natural Skin in Breda

In 2007 begon mijn reis met PUUR Schoonheid & Ontspanning. Wat begon als een bescheiden onderneming op zolder, groeide al snel uit tot twee succesvolle huidinstituten in Oosterhout en Prinsenbeek. Door de jaren heen zijn we ons gaan specialiseren in het oplossen van huidproblemen, maar de vraag naar ontspanning, mindfulness en duurzaamheid is altijd gebleven.

Deze groei en ontwikkeling hebben uiteindelijk geleid tot een nieuw en tof concept: PUUR Natural Skin – Eco luxury in hartje Breda! Trots deel ik nu dit nieuws met jullie, een concept waarbij we op een 100% natuurlijke, holistische en duurzame wijze streven naar “gezond, ontspannen en mooi ouder worden.

Onze huidinstituten in Oosterhout en Prinsenbeek blijven gewijd aan huidverbetering met effectieve methoden, technieken en merken. We bieden een breed scala aan ontspannende, cosmetische en medische behandelingen. Echter, de vraag naar een puur natuurlijke benadering van schoonheid en ontspanning groeide gestaag.

Daarom besloot ik PUUR Natural Skin te creëren. Een skin studio in het hart van Breda, waar de focus volledig ligt op puur natuur. Hier draait alles om een 100% natuurlijke en holistische benadering van stralend ouder worden. In deze serene omgeving worden gasten verwelkomd met complete rust en stilte, terwijl de touch treatments bestaan uit enkel manuele massage technieken.

Bij PUUR Natural Skin draait alles om eco luxury, waar wij gaan werken met hoogwaardige skincare merken, waaronder Ayuna, Éminence Organics en Chi Essential Cosmetics. Angelique, met haar 23 jaar ervaring en passie voor 100% clean beauty, staat klaar om je te verwelkomen met haar krachtige massage touch technieken.

De skin studio en de huidinstituten zijn complementair aan elkaar. In Oosterhout en Prinsenbeek blijven we ons richten op huidverjonging en huidverbetering, terwijl PUUR Natural Skin in Breda volledig gefocust is op ontspanning, holisme en natuurlijkheid.

Het is een heerlijk avontuur waar we medio mei officieel van start gaan. Volg ons op social media @puurnaturalskin om de reis met ons mee te maken.

Blog delen op:

Edith Naaijkens Puur Natural Skin PUUR Huidinstituut Breda

Met liefde, Edith,

Huidspecialiste en eigenaresse van PUUR Natural Skin Breda, PUUR Huidinstituut Oosterhout & Prinsenbeek en Het Online Huidinstituut

Inschrijven voor de nieuwsbrief