5 voordelen van een PUUR Touch Treatment

In deze tijd ervaart bijna iedereen onrust, drukte en stress. PUUR Natural Skin biedt met haar unieke PUUR Touch concept een effectieve helende behandeling om stress los te laten en te stralen. De voordelen van een Touch Treatment op een rijtje.

Er zijn veel redenen waarom je jezelf geen massage gunt: geld, tijdsdruk en schuldgevoel kunnen daarbij een rol spelen. Echter, de voordelen van een massage behandeling, zijn meer dan de moeite waard en gaan verder dan slechts een kortstondig ontspannen moment. We willen deze voordelen met je delen om eventuele schuldgevoelens weg te nemen, je aan te moedigen tijd voor jezelf te nemen en te laten zien dat een massage een waardevolle investering in jezelf is. Kortom, me-time is een investering in jezelf met een grote impact!

Na een PUUR Touch behandeling ervaar je niet alleen een stralend frisse huid, maar ook een ontspannen lichaam en geest. Het is bewuste me-time, in alle rust en stilte. De PUUR Touch behandelingen voeden je gezondheid en welzijn met unieke massagetechnieken. Huidverbeterende en therapeutische massages bestaan al zo’n 4500 jaar en hebben zich ontwikkeld tot een ontdekking van lymfedrainage, reflexologie en vele andere technieken.

De vele voordelen van een massage, zowel fysiek als mentaal:

Voordeel 1: Een massage vermindert onrust, stress en angst.

Studies hebben aangetoond dat massagebehandelingen het stresshormoon cortisol verminderen en de neurotransmitters dopamine en serotonine verhogen, de ‘feel-good’ hormonen in ons lichaam. Boldijarre van Éminence Organics zegt: “Ons doel tijdens het uitvoeren van een massage is om spanning in het hele lichaam te verminderen.”

Voordeel 2: Een massage verhoogt je immuunsysteem.

Net als blootstelling aan de natuur is een massage een ontspannende manier om je natuurlijke immuniteit te versterken. Het resultaat: een sterker immuunsysteem en een effectievere afweer tegen ziekten en aandoeningen. Volgens een wetenschappelijke studie (uitgevoerd in het Cedars-Sinai Medical Center) leidt massage tot een meetbare toename van de immuunrespons van het lichaam door het aantal witte bloedcellen te verhogen.

Voordeel 3: Stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam en lijkt ontstekingen te verminderen.

Chronische ontsteking is een van de oorzaken van veel gezondheidsproblemen, van pijnlijke spieren tot ernstige aandoeningen zoals artritis en spierdystrofie. Massage lijkt de productie van cytokines te verminderen, die essentieel zijn bij ontstekingen.

Voordeel 4: Verbetering van slaapkwaliteit en verhoging van focus en alertheid.

Door het verhogen van het serotoninegehalte krijg je een betere slaapkwaliteit en val je gemakkelijker in slaap. Volgens het National Institute of Health is een eenvoudige massage alles wat je nodig hebt. Massage verbetert dus je slaap en kan ook verlichting bieden bij angst en depressie. Bovendien verhoogt een massage je algehele welzijn.

Voordeel 5: Schoonheidsvoordelen voor je huid!

Door de wrijving van handcontact helpt een massage bij doorbloeding en het verwijderen van dode huidcellen. Hierdoor wordt je huid voorzien van nieuwe, levendige cellen met een frisse, stralende teint als resultaat. door de doorbloeding te stimuleren is jouw huid toegankelijker voor je skincare, zo ook je lichaamsverzorging voor je lichaam. Gifstoffen worden sneller uit je lymfestelsel afgevoerd, spieren worden losgemaakt, kortom een betere bloedcirculatie, ook aan de oppervlakte van jouw huid. resultaat; een frisse, gezonde en stralende teint.

PUUR Natural Skin biedt speciale Touch Treatments waarbij verklevingen en blokkades worden opgeheven. De verschillende technieken en ingrediënten maken dit tot een zeer speciale massage die ook nog eens extra huidverbeterend werkt voor jouw huid.

Be our guest!

Liefs Edith,
PUUR Natural Skin Breda

Blog delen op:

Edith Naaijkens Puur Natural Skin PUUR Huidinstituut Breda

Met liefde, Edith,

Huidspecialiste en eigenaresse van PUUR Natural Skin Breda, PUUR Huidinstituut Oosterhout & Prinsenbeek en Het Online Huidinstituut

Inschrijven voor de nieuwsbrief