Angelique, het gezicht van PUUR Natural Skin Breda!

Wij zijn verheugd om Angelique aan jullie voor te stellen! Met 23 jaar gespecialiseerde ervaring wordt zij het boegbeeld van PUUR Natural Skin, het nieuwste concept van PUUR dat zijn deuren opent in mei. Bij PUUR Natural Skin draait alles om 100% natuurlijke en holistische huidverbetering en -verzorging, met de nadruk op manuele massages: de befaamde PUUR Touch treatments. Een moment voor jezelf, voor je huid en voor je mindset – bij ons staat “Beautifulness” centraal!

puur natural skin breda angelique van poorten organic skincare eco luxury eminence organics ayuna chi essential cosmetics clean beauty

Laten we Angelique de gelegenheid geven om zich voor te stellen:

“Allereerst wil ik zeggen dat ik ontzettend trots ben dat ik vanaf mei mijn passie verder kan voortzetten als Touch Therapeut en huidexpert bij PUUR Natural Skin. Het is een prachtige kans om na mijn verhuizing vanuit Nieuwkoop naar Breda mijn 23 jaar ervaring te kunnen inzetten.

In Nieuwkoop had ik 23 jaar lang mijn eigen beautystudio, genaamd Beautystudio BoYa, waar ik werkte met diverse mooie merken en technieken. Het is bijzonder dat mijn pad weer kruist met dat van Edith, een collega uit de tijd dat we beiden werkten met Decléor en Valmont. Na mijn verhuizing naar Breda, samen met mijn man, voel ik me helemaal thuis in deze fijne en gezellige stad, dichterbij onze kinderen.

Toen Edith mij vroeg om samen het avontuur aan te gaan bij PUUR Natural Skin, heb ik geen moment getwijfeld. We zijn direct aan de slag gegaan met onderzoeken, uitwerken, nieuwe merken ontdekken en het finetunen van de bedrijfsvoering. We vormen een sterk team.

In mijn eigen beautystudio werkte ik al lange tijd met de biologische huidverzorging van Éminence Organics. Na een uitgebreide zoektocht hebben we besloten om in Breda Ayuna en Chi Essential Cosmetics (aromatherapie) aan ons assortiment toe te voegen.

Met mijn specialisaties nodig ik je met alle liefde en plezier uit bij PUUR Natural Skin in Breda! De PUUR Touch massages tijdens de treatments en ceremonies zijn intens en ontspannend tegelijk, in combinatie met pure, schone, effectieve en veilige huidverzorgingsproducten. Alles staat in het teken van duurzame verbetering van de huidconditie. Mijn werkgeluk haal ik uit het genieten van mijn gasten.

“Be my guest” bij PUUR Natural Skin Breda!

Liefs, Angelique

Gespecialiseerd in:

  • Klassieke Touch
  • Deep Tissue Touch
  • Lomi Lomi
  • Bindweefselmassage
  • Cosmetische Shiatsu massage
  • Cupping massage
  • Medisch Huidexpert

Blog delen op:

Edith Naaijkens Puur Natural Skin PUUR Huidinstituut Breda

Met liefde, Edith,

Huidspecialiste en eigenaresse van PUUR Natural Skin Breda, PUUR Huidinstituut Oosterhout & Prinsenbeek en Het Online Huidinstituut

Inschrijven voor de nieuwsbrief